Aankoop advies

Voor wie:

Bent u opzoek naar een hond die u wilt verwelkomen binnen uw gezin?

Je kan denken aan:

Een pup in huis

Een hond uit het asiel

Een hond uit het buitenland

 

Waar kan ik u mee helpen:

Een pup in huis:

Allereerst kan ik u helpen bij het kiezen van welk ras het beste bij u past.
U heeft misschien meerdere rassen op het oog, maar weet niet zo goed welke er nu bij u past. Of u heeft misschien twijfels en komt er niet helemaal uit. 
Ook voor het vinden over informatie omtrent deze rassen help ik u graag met het zoeken naar informatie. Dan wel dat ik u misschien vanuit ervaring wat kan vertellen over dit ras. Echter heb ik niet met alle rassen veel ervaring en zal ik ook op onderzoek uit moeten. 

 

Ik kan u helpen bij het maken van een juiste keuze omtrent fokker, om te voorkomen dat u per ongeluk een hondje bij een broodfokker koopt.
Een broodfokker is iemand die in hondjes handelt, waarbij de pups vaak in een slechte omgeving opgroeien en geen socialisatie kennen in de begin periode van hun leven. Vaak niet de inentingen krijgt die de pup nodig heeft, wat kan leiden tot ziekte bij de pup. De pups worden over het algemeen te vroeg bij de moederhond weggehaald, wat kan leiden tot probleemgedrag bij de pup. Moederhond zit vaak in zeer slechte omstandigheden en er wordt te vaak en te snel achter elkaar met deze honden gefokt. 


Vervolgens kan ik u helpen met welke spullen u moet aanschaffen voordat u een pup in huis haalt en hoe u uw pup de eerste dagen kan laten wennen aan jullie en uw omgeving.  

 

Een hond uit het asiel:
Wilt u graag een hond uit het asiel en wilt u hulp bij het vinden van de juiste hond.
Vaak kunnen asielen u goed op weg helpen. Meestal hebben zij vragenlijsten en aan de hand hiervan helpen zij u met het kiezen van de juiste hond.
U kunt hiervoor met meerdere asielen contact opnemen om de kans van slagen te vergroten.

Wilt u graag hulp bij het invullen van deze vragenlijst dan help ik u hier natuurlijk graag bij.

Vervolgens kunnen we kijken naar welke spullen u moet aanschaffen voor de hond en hoe we de hond kunnen laten wennen aan u en uw omgeving. 

 

Een hond uit het buitenland:

Vaak heeft u hier te maken met een stichting die honden vanuit het buitenland plaatst. Echter zitten hierbij ook stichtingen die niet altijd het beste met de hond voor hebben. En is het ook hier opletten geblazen. Ik help u graag bij het vinden van een stichting die het beste met deze honden voor heeft.

Vervolgens zal de stichting net als de asielen werken met een vragenlijst om de juiste hond bij u te plaatsen. Vaak komen ze vanuit de stichting ook bij u langs om te kijken hoe uw omgeving is en voorzien zij u van tips en advies. Mocht u hier niet voldoende aan hebben dan kunt u altijd mijn hulp inschakelen. 

Kosten:

  1. Aankoop advies: € 30,-
  • hulp bij ras keuzen
  • hulp bij het vinden van een fokker/asiel/stichting
  • hulp bij aanschaf van spullen

 

 2. Nakijken bron van herkomst: € 0,00 

  • fokker nakijken
  • stichting nakijken

 

Contactgegevens:

E-mailadres: info@speakingdogs.nl

Telefoonnummer: 06-34122500