Aankoop advies

Voor wie:

Bent je opzoek naar een hond die je wilt verwelkomen binnen uw gezin?

Je kan denken aan:

Een pup in huis

Een hond uit het asiel

Een hond uit het buitenland

 

Waar kan ik je mee helpen:

Een pup in huis:

Allereerst kan ik je helpen bij het kiezen van welk ras het beste bij je past.
Heb je meerdere rassen op het oog, maar weet je niet zo goed welke er nu bij jou past? Of heb je twijfels en kom je er niet helemaal uit? 
Ook voor het vinden over informatie omtrent deze rassen help ik je graag met het zoeken naar informatie. Dan wel dat ik je misschien vanuit ervaring wat kan vertellen over dit ras. Echter heb ik niet met alle rassen veel ervaring en zal ik ook op onderzoek uit moeten. 

 

Ik kan je helpen bij het maken van een juiste keuze omtrent fokker, om te voorkomen dat je per ongeluk een hondje bij een broodfokker koopt.
Een broodfokker is iemand die in hondjes handelt, waarbij de pups vaak in een slechte omgeving opgroeien en geen socialisatie kennen in de begin periode van hun leven. Vaak niet de inentingen krijgen die de pups nodig hebben, wat kan leiden tot ziekte bij de pup. De pups worden over het algemeen te vroeg bij de moederhond weggehaald, wat kan leiden tot probleemgedrag bij de pup. Moederhond zit vaak in zeer slechte omstandigheden en er wordt te vaak en te snel achter elkaar met deze honden gefokt. 


Vervolgens kan ik je helpen met welke spullen je moet en kan aanschaffen voordat de pup bij je thuis komt. Ik geef je vervolgens informatie over hoe je de pup kan laten wennen aan de omgeving.  

 

Een hond uit het asiel:
Wil je graag een hond uit het asiel en wil je hulp bij het vinden van de juiste hond.
Vaak kunnen asielen je goed op weg helpen. Meestal hebben zij vragenlijsten en aan de hand hiervan helpen zij je met het kiezen van de juiste hond.
Je kunt hiervoor met meerdere asielen contact opnemen om de kans van slagen te vergroten.

Wil je graag hulp bij het invullen van deze vragenlijst dan help ik hier natuurlijk graag bij.

Vervolgens kan ik je helpen met welke spullen je moet en kan aanschaffen voordat de hond bij je thuis komt. Ik geef je vervolgens informatie over hoe je de hond kan laten wennen aan de omgeving.

 

Een hond uit het buitenland:

Vaak heb je te maken met een stichting die honden vanuit het buitenland plaatst. Echter zitten hierbij ook stichtingen die niet altijd het beste met de hond voor hebben. En is het ook hier opletten geblazen. Ik help je graag bij het vinden van een stichting die het beste met deze honden voor heeft.

Vervolgens zal de stichting net als de asielen werken met een vragenlijst om de juiste hond bij je te plaatsen. Vaak komen ze vanuit de stichting ook bij je langs om te kijken hoe jouw omgeving is en voorzien zij je van tips en advies. Mocht je hier niet voldoende aan hebben dan kun je altijd mijn hulp inschakelen. 

Kosten:

  1. Aankoop advies: € 30,-
  • hulp bij ras keuzen
  • hulp bij het vinden van een fokker/asiel/stichting
  • hulp bij aanschaf van spullen

 

 2. Nakijken bron van herkomst: € 0,00 

  • fokker nakijken
  • stichting nakijken

 

Contactgegevens:

E-mailadres: info@speakingdogs.nl

Telefoonnummer: 06-34122500