Over Speaking Dogs

 

Bij Speaking Dogs draait de hondentraining om samenwerken met je hond. 
Speaking Dogs geeft privétrainingen en gedragstherapie op individueel/gezinsniveau zodat we u naar wens kunnen begeleiden. Ook wordt u begeleid in uw eigen omgeving of op een locatie waar u vaak komt hierdoor kunnen we de training aanpassen aan de situaties die u tegenkomt met uw hond. 
 

Bij het trainen wordt er zoveel mogelijk gewerkt door de hond te belonen voor gewenst gedrag en ligt de focus op gedrag dat we graag willen zien, maar ook is het belangrijk dat we gedrag wat we niet graag zien op een juiste manier sturen en ombuigen naar gedrag dat we willen zien. 

 

Voorstellen Trainers

 

Rebecca Kuijf
Eigenaar van Speaking Dogs
Gediplomeerd kynologisch instructeur en in opleiding tot kynologisch gedragsdeskundige.


Ik ben Rebecca Kuijf, 27 jaar en woon in Gouda.

Waar ik het meest van geniet is lekker bezig zijn met de honden. Dit is met Shadow een border collie van 4 jaar en Rasta een kruising van 6 jaar. Met beide honden hebben ik verschillende trainingen gevolgd en volg ik nog regelmatig trainingen. Dit om zelf ook te blijven ervaren wat een cursist ervaart en er is altijd nog genoeg te leren. 

 

Naast mijn eigen bedrijf ben ik werkzaam als leidinggevende bij Coop de Heester in Gouda. Ik ben hier zowel actief in de winkel als op de broodafdeling. 

 

Mijn passie voor hondentrainen is ontstaan toen ik trainingen ben gaan volgen met Rasta ik heb met haar onder andere puppycursus, gehoorzaamheid en behendigheid gedaan. Van daaruit ben ik opzoek gegaan naar opleidingen die te maken hadden met honden en ben ik bij Dogvision uitgekomen. Hier volg ik nu nog de opleiding tot kynologisch gedragsdeskundige en heb ik mijn diploma voor kynologisch instructeur afgerond.

 

Mijn ervaring heb ik te danken aan Dogstars hondenschool uit Alphen waar ik mijn stage heb mogen volgen voor de opleiding tot kynologisch instructeur. Hier ben ik vervolgens les blijven geven en draai ik nog steeds geregeld mee met de lessen. Op deze manier ben ik dus met veel verschillende rassen in aanmerking gekomen en heb ik veel mogen leren omtrent honden en eigenaren. 

Samenwerkingen

Speaking Dogs is geregeld opzoek naar nieuwe partijen om mee samen te werken. Hierbij kun je denken aan een samenwerking tussen hondenscholen, maar ook dierenartsen, fokkers, dierenwinkels, asielen. Heb jij een organisatie en denk je dat een samenwerking van meerwaarde zou kunnen zijn neem dan gerust contact op om te kijken naar de mogelijkheden. Zodra er een samenwerking tot stand is gekomen zal uw logo op mijn website geplaats worden desgewenst met link naar uw website.