Over Speaking Dogs

Speaking Dogs helpt u graag bij het trainen en coachen van uw hond. Bij Speaking Dogs werken gediplomeerde instructeur(s) en werken we volgens de nieuwe wetenschappelijke inzichten ten aanzien van training en coaching bij honden. Dit houdt in dat we uitgaan van beloningsgericht werken, maar ook het begrenzen en ombuigen van gedrag hoort hier zeker bij.  

Bij Speaking Dogs draait de hondentraining om rust en samenwerking met je hond. 
Speaking Dogs geeft privétrainingen en gedragstherapie op individueel/gezinsniveau zodat we je naar wens kunnen begeleiden. Ook word je begeleid in de eigen omgeving of op een locatie waar je vaak komt hierdoor kunnen we de training aanpassen aan de situaties die jij tegenkomt met de hond. 
 

Voorstellen Trainers

 

Rebecca Kuijf
Eigenaar van Speaking Dogs
Gediplomeerd kynologisch instructeur en in opleiding tot kynologisch gedragsdeskundige.


Ik ben Rebecca Kuijf, 28 jaar en woon in Gouda.

Waar ik het meest van geniet is lekker bezig zijn met de honden. Dit is met Shadow een border collie van 4 jaar en Rasta een kruising van 7 jaar. Met beide honden heb ik verschillende trainingen gevolgd en volg ik nog regelmatig trainingen. Dit om zelf ook te blijven ervaren wat een cursist ervaart en er is altijd nog genoeg te leren. 

Naast mijn eigen bedrijf ben ik werkzaam als leidinggevende bij Coop de Heester in Gouda. Ik ben hier zowel actief in de winkel als op de broodafdeling. 

 

Mijn passie voor hondentrainen is ontstaan toen ik trainingen ben gaan volgen met Rasta ik heb met haar onder andere puppycursus, gehoorzaamheid en behendigheid gedaan. Van daaruit ben ik opzoek gegaan naar opleidingen die te maken hadden met honden en ben ik bij Dogvision uitgekomen. Hier heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut gevolgd.  

 

Mijn ervaring heb ik te danken aan Dogstars hondenschool uit Alphen waar ik mijn stage heb mogen volgen voor de opleiding tot kynologisch instructeur. Hier ben ik vervolgens les blijven geven en draai ik nog steeds geregeld mee met de lessen. Op deze manier ben ik dus met veel verschillende rassen in aanmerking gekomen en heb ik veel mogen leren omtrent honden en eigenaren. 

Samenwerkingen

Speaking Dogs is geregeld opzoek naar nieuwe partijen om mee samen te werken. Hierbij kun je denken aan een samenwerking tussen hondenscholen, maar ook dierenartsen, dierenwinkels, dierenasielen. Heb jij een organisatie en denk je dat een samenwerking van meerwaarde zou kunnen zijn neem dan gerust contact op om te kijken naar de mogelijkheden. Zodra er een samenwerking tot stand is gekomen zal uw logo op mijn website geplaats worden desgewenst met link naar uw website.